Over ons

Little Rome: Vind geluk in eten en drinken

Bij Little Rome willen we dat je geluk vindt in goed eten en drinken. Wij geloven in uitmuntendheid, de constante zoektocht naar de beste Italiaanse delicatessen en direct contact met onze leveranciers. Onze selectie van Italiaanse producten zal een aangename ontdekking zijn voor u, uw familie en vrienden.

Alles draait om kwaliteit

Bij Little Rome draait alles om kwaliteit, wij selecteren onze kleine producenten zorgvuldig op basis van de juiste normen en waarden. Producenten die zorg dragen voor hun gebied en het verduurzamen. Fabrikanten die om de diversiteit van de natuur geven en er deel van uitmaken, met respect voor de natuur en haar tijd. Ethische producenten die niet alleen voor geld verkopen, maar de traditie willen voortzetten. Makers die willen netwerken en gezond eten gemaakt door mensen met een blik op de wereld. Het Italiaanse echtpaar Francesco en Angelica richtten in 2015 Little Rome op in Madrid, Spanje. Hun passie en droom was om de beste Italiaanse producten naar Spanje te brengen. In 2019 is het idee van Little Rome NL en BE ontstaan ​​uit vriendschap met Maarten, zijn liefde en gedeelde passie voor goede Italiaanse delicatessen. We houden van ambachten, de passie van mensen om dingen met hun handen te maken en alles wat alleen door ervaring geleerd kan worden.

Lekker thuisbezorgd

 Je favoriete Italiaanse lekkernij wordt binnen 1-2 werkdagen (gekoeld) bij je thuisbezorgd door Postnl in zowel Nederland als België. Gratis verzending voor alle bestellingen vanaf € 80. Hieronder vindt u de verzendkosten in Nederland: € 6,95 en België: € 8,95. Woon je in de buurt van Haarlem? Dan kunt u volgens afspraak ook uw bestelling ophalen bij ons magazijn. Wekelijks hebben we nieuwe lekkernijen in ons assortiment. Let op onze Italiaanse webshop en op Instagram of Facebook

Italiaanse cadeautjes

 Ben je op zoek naar een heerlijk en origineel Italiaans cadeaupakket, een verjaardagscadeau of een kerstcadeau? We hebben een selectie Italiaanse cadeauverpakkingen voor je samengesteld, zoals een truffelpakket of pannenset.

 Je kunt het pakket ook zelf samenstellen, de producten die je wilt doneren in de winkelwagen leggen en zodra je het heerlijke pakket hebt samengesteld, kun je het pakket bestellen. Schrijf bij het afrekenen in de opmerkingen dat het een cadeau is en noteer het afleveradres en de afleverdatum van de ontvanger. Wij zorgen ervoor dat het cadeaupakket de ontvanger bereikt.

 Verras iemand deze kerst met onze heerlijke geschenkdozen.